Tvrtka Eberspächer: 
inicijator mobilnosti sutrašnjice

eberspaecher_unternehmen_header_1700x400

Tehnika ispušnih plinova, grijanje vozila i klimatizacijski sustav u autobusima – naša tehnologija u cijelom svijetu igra aktivnu ulogu u razvoju ekološke mobilnosti, povećanju sigurnosti i zadovoljstva naših klijenata. Mi smo kompetentan partner koji nudi sustavna rješenja za automobilsku industriju
i kada se radi o elektronici u vozilima,
ali i o umrežavanju putem sustava sabirnica u vozilu.

 

Progresivan
Svi europski, sjevernoamerički, a sve više i azijski proizvođači automobila upotrebljavaju naše vodeće tehnologije. K tome, od naših širokih znanja i iskustava s originalnom opremom profitiraju i trgovci rezervnim dijelovima, kao i radionice kojima dostavljamo robu po cijelom svijetu.

 

Inovativan
Brzo razvijamo inovacije. Već danas radimo na konceptima mobilnosti sutrašnjice i nudimo inovativna rješenja za sve strože norme za ispušne plinove, složeno upravljanje toplinom kod električnih oblika pogona, kao i za sve brojnije zahtjeve oko elektronike vozila.

 

Fleksibilan
Eberspächer je neovisna tvrtka velike fleksibilnosti. Zajedno s naših 8.000 djelatnika 2013. godine ostvarili smo promet veći od 2,9 milijardi eura. Sa 65 lokacija u 25 zemalja zastupljeni smo na svim ključnim tržištima. Našu prisutnost u inozemstvu neprekidno ciljano razvijamo, jer kvaliteta ne poznaje granice.

 

Proizvodni portfelj tvrtke Eberspächer obuhvaća rješenja za današnje i buduće zahtjeve automobilske industrije


abgastechnik_640x480Tehnika ispušnih plinova
Čišće, lakše, tiše – naši ispušni sustavi za osobna i gospodarska vozila već sada smanjuju udio svih štetnih tvari znatno više od 95 posto. Oni su predvodnici na poljima tehnike lake gradnje, prigušivanja buke i dizajna zvuka. Proizvođači osobnih i gospodarskih vozila te poduzeća iz izvancestovnog sektora širom svijeta traže našu kompetentnost kao stručnjaka za ispušne sustave. Time profitiraju i naši klijenti na polju postprodajnih usluga: radionice i poslovni partneri koje opskrbljujemo dodatnim sustavima i zamjenskim uređajima kvalitete izvorne opreme.

 

Grijanje vozila
fahrzeugheizungen_640x480
Od kada smo njime opremili Volkswagenovu Bubu, neovisni grijači marke Eberspächer sinonim su udobnosti vozila. Sada se ovaj sustav može naći u mnogobrojnim osobnim i gospodarskim vozilima, vozilima za posebne namjene, kamperima te brodovima. Proizvođači tvornički ugrađuju naše neovisne grijače goriva, kako serijski tako i kao dodatnu opremu. Međutim, ogrjevni sustavi mogu se bez problema i naknadno ugraditi.

 

 

elektrische_fahrzeugheizungen_640x480

Električno grijanje vozila
Kada motor daje premalo ostatne topline za grijanje, dodatno električno grijanje marke Eberspächer catem tu je za pripomoć: Takozvani PTC grijači brzo i ekonomično pružaju savršeno ugodnu toplinu u dizelskim i benzinskim vozilima optimizirane potrošnje. Inovativne visokonaponske grijače za hibridna i električna vozila te vozila na gorive članke tvrtka Eberspächer catem isporučuje već i serijski. PTC grijači mogu se, osim toga, primijeniti i lokalno: dobar je primjer grijač prostora glave u kabrioletu koji se nalazi u naslonu za glavu.

 

bus_klimasysteme_640x480Klimatizacijski sustavi u autobusima
Eberspächer Sütrak stručnjak je za visokoučinkovite sustave grijanja i klimatizacije u gradskim autobusima. Proizvođačima autobusa nudimo podršku u vidu cjelovitog upravljanja toplinom iz jedne ruke: za gradske i putničke autobuse, od kombibuseva do dvokatnih autobusa.

 

 

 

fahrzeugelektronik_640x480Elektronika u vozilima
Eberspächer Controls – naziv je ujedno i program: naša tvrtka kćer stručnjak je za složene elektroničke upravljačke sustave te za prespajanje i raspodjelu velikih struja u vozilu. Aktualan primjer je stabilizacija ugrađenog napajanja za moderne sustave start-stop u osobnim vozilima.

 

 

 

Kontakt osoba: